Nauja komedija „Mano namai“ – gyvenimo bute su nepažįstamu žmogumi iššūkiai

Prodiuseriai, jau pristatę tokius hitus kaip „Vyras už pinigus“, „Draugų lažybos“, „Vyrų svajonės“ ir spektaklį „Dideli pinigai“, šįkart kviečia jus į naują komediją „Mano namai“. Šis teatro pastatymas, režisuotas pripažinto režisieriaus Justino Krisiūno, neabejotinai privers jus juoktis iki ašarų ir susimąstyti apie kasdienius gyvenimo nuotykius.

Kas nutiktų, jei netikėtai tektų dalintis butu su visiškai nepažįstamu žmogumi? Rūta (vaid. Ineta Stasiulytė), persikrausčiusi į savo naujus namus, vos pradėjus įsikurti, susiduria su keistu incidentu. Kažkas atsirakina duris ir įeina į jos butą. Paaiškėja, kad Tomas (vaid. Nerijus Gadliauskas) taip pat mano, kad šis butas priklauso jam. Kadangi nekilnojamojo turto agentūra galės padėti tik po ilgojo savaitgalio, Rūta ir Tomas privalo susitarti, kaip kartu praleisti laiką ir neišprotėti.

Intriguojantys siužeto vingiai: Ši netikėta situacija greitai virsta tikra „išgyvenimo“ drama: dalijimasis erdve, taisyklių nustatymas ir įtampos augimas kas valandą. Kiekviena akimirka tampa nuotaikinga kova dėl vietos, kurioje, rodos, gyventi galėtų tik vienas iš jų. Kaip šie du visiškai skirtingi žmonės susidoros su šiuo iššūkiu? Ar pavyks jiems rasti bendrą kalbą, ar visgi vienam teks ieškoti kitos vietos gyventi?

Komedija be pertraukų: Spektaklio trukmė yra 1 valanda 40 minučių, ir jame nėra pertraukos, tad pasiruoškite nenutrūkstamam juoko maratonui.

Amžiaus cenzas: N-13. Spektaklis skirtas žiūrovams nuo 13 metų. Nuolaidos: Spektakliui netaikomos jokios nuolaidos.

Minimos temos:
Pasidalink šiuo turiniu