Spalio 8 d. Rokiškyje – įtemptas trileris „Duobėje“: pirmasis lietuviškas „survival“ filmas

2024 m. spalio 8 d., 18 val. Rokiškio kultūros centro Didžiojoje salėje jūsų laukia išskirtinis kino vakaras su įtampos kupinu lietuvišku trileriu „Duobėje“. Tai filmas, kuris nukels jus į tamsias Lietuvos miškų glūdumą, kurioje užverda kova dėl išlikimo.

Siužeto vingiai: Adas ir Domas – du prabangių automobilių vagys, kurie planuoja atlikti paskutinį didelį darbą prieš pasitraukiant iš pavojingo verslo. Domas, pažadėjęs besilaukiančiai mylimajai Marijai, kad po šio „darbelio“ jie galės gyventi ramų šeimos gyvenimą, neatsispiria galimybei užsidirbti dar vieną solidžią sumą. Tačiau įvykiai pasisuka netikėta linkme, kai Domas ir Adas, laikydamiesi griežto plano, suvarvina ketvirtį milijono vertės Maserati į nuošalų mišką. Ten, duobėje, prasideda tikra išlikimo drama, kai Adas nusprendžia patikrinti automobilio bagažinę…

Filmo ypatumai: „Duobėje“ – tai pirmasis lietuviškas „survival“ žanro filmas, kurio režisierius Ruslanas Abdulajevas žada stiprius įspūdžius ir įtampos kupinas akimirkas. Ši istorija apie dviem vyrams tenkančius išbandymus ir pavojus, kurie atsiranda netikėčiausiomis aplinkybėmis, nepaliks abejingų.

Filmo informacija:

  • Žanras: Drama, trileris, romantinis, kriminalinis
  • Trukmė: 1 val. 38 min.
  • Amžiaus cenzas: N-16 (Žiūrovams nuo 16 metų)
  • Režisierius: Ruslanas Abdulajevas
  • Vaidina: Vytautas Kaniušonis, Ainis Storpirštis, Josif Balukevič ir kt.
  • Bilieto kaina: 7,5 Eur
  • Bilietus galite įsigyti: Ticketmarket.lt

Šis filmas yra puikus pasirinkimas ieškantiems stiprių emocijų ir kokybiško lietuviško kino. Nepraleiskite progos pamatyti šią įtampos kupiną istoriją!

Minimos temos:
Pasidalink šiuo turiniu